Jag heter Anna Frisell och är samtalterapeut. Jag har gått grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) och går regelbundet i handledning för att säkerställa kvalitet i terapiarbetet. I hela mitt yrkesliv har jag jobbat med människor,  jag har träffat personer med olika typer av problem, ofta med behov av att bryta ett destruktivt beteende. Jag jobbar nu som behandlare med metoden KBT mot missbruk i en Stockholmskommun. Dessförinnan har jag jobbat på en anstalt  med KBT behandlingar mot kriminalitet, våld och missbruk samt med personer som inte bestämt sig om de vill göra en förändring eller inte. 


I januari 2022 startade jag upp ett eget företag för att bedriva samtalsterapi. För mig var det ett stort steg att lämna Kriminalvården efter många år, samtidigt mycket spännande att verka som egen. Nu driver jag företaget parallet med min anställning som behandlare. 


Jag är 42 år gammal, är gift och har tre barn. Som person är jag positiv och optimistisk och tror på att människor kan utvecklas och förändra sina liv. Varför vi människor gör som vi gör är en fråga som intresserar mig och jag drivs av att se en person ta steg i en riktning som får denne att må bättre.